Apropå favoritrestauranger… Ikväll blir det italiensk myskväll på “Mama Roma”. Ja, det är den etablerade restaurangkedjan jag pratar om, men sanningen är att förra veckans besök på deras restaurang på Vasillievsky-ön tillsammans med goda vänner gjorde oss smått förälskade (inte bara i varann alltså…) Deras focaccia-bröd med vitlök var “to die for”… De serverade mkt bra kött för karnivorerna och härliga veg-rätter för oss kaniner…

Snart är min käre sambo hemma efter en 7-dagar lång arbetsvecka! Nu ska vi ha en skön ledig helg fylld av vila, gemensam löpträning och kanske en och annan protein-pannkaka…. Har precis anmält oss båda till Göteborgsvarvet och Johan ska ju và värst så han är även anmäld till Sthm Marathon… Berättar mer sen om vart man bäst löptränar i stan, vi har några guldkorn för er som är intresserade..

Ha en härlig kväll! Det ska jag ha…