Detta är faktiskt enda kortet från min danska sparringsejour och det är när jag och Vinni fightas mot våra egna skuggor. Jag har dock allting dokumenterat på film, videosnuttar som jag mailar min tränare Ulf varje dag för feed-back. Men de filmerna är ju lite hemligstämplade så här tätt inpå den titelmatch som Vinni har framför sig.

Imorgon kommer norsk TV2 och filmar oss. När min amerikanska match i mars tyvärr blev inställd så var jag SÅÅ nära att få en förmatch till VM-kampen mellan Vinni och Cecilie den 14 mars. Norsk TV var intresserade av att sända min match (eftersom jag är “förste” utmanare till deras Cecilie). Jag kan inte spekulera varför Sauerland till slut inte ville ha mig på galan samtidigt som deras “First lady”. Det hade ju bara varit bra för att bygga upp publiciteten inför en framtida stormatch mellan oss… men så tänker tydligen inte de.. eller så vill de inte att jag skall stjäla showen.. smiley

Jag har nu varit här i Köpenhamn ett bra tag, snart 2 veckor. Tiden bara rusar iväg och vi åker till Sverige på söndag. Vi är alltså jag och min sambo Danilo. Jag kan säga att det varit fantastiskt att ha honom här. Både som stöd i träningen (jag erkänner motvilligt att det är han som väcker mig för morgonträningen!) och han har även varit sekond och filmare i sparringen. Vi har även börjat med något jag starkt rekommenderar; spikmatta!!

Som en liten “kärlekspresent” så fick jag en spikmatta av min darling. Det låter som om vi har ett perverst förhållande men jag skall berätta att spikmatta är verkligen inte bara för indiska masochistiska fakirer, nej, det är en superskön form av avslappningsyoga som återhämtar musklerna snabbare!! Jepp…. och så blir man väldigt prickig… http://www.shaktimattan.se/

Jag har lärt mig att yoga i alla former är synnerligen välgörande. Jag tycker att det är helt rätt att undersöka och hitta sina egna metoder för att känna harmoni i tillvaron. Det kan behövas speciellt i tider då man inte vet vad som händer nästa vecka eller nästa månad. Ovissheten i proffsboxningsbranchen är stor men jag har tur som nu har ett starkt team runtomkring mig som skapar en stabilitet i den svängiga branchen.

Det är mycket resande i mitt liv som ni märker. Risken finns att man kan känna en sorts rotlöshet, men jag har aldrig varit rädd för att flytta någonstans -vare sig till Norrland eller Ryssland…:) Visst drömmer jag om vart vi skall fostra våra framtida barn, då inte som resande, och det är en vacker dagdröm som blir bättre med tiden.. Jag känner faktiskt att man kan “hitta hem” på många olika geografiska platser. Som talesättet säger: “Home is where your heart is“.