Nu har jag äntligen installerat mig i min nya mobil och kan ta del av internet igen.. Bra när jag är på träningsläger och bredband är en utopi. Frågan är bara om mitt norska mobilabbonemang är så ekonomiskt att surfa på.. Allt är ju dyrare här i Oslo, men så verkar det ju finnas lite mer inflöde här också. Krisen har inte drabbat vårt grannland så illa som jämfört med andra länder och det får ju jag vara glad för. Jag har ju mitt norska managerteam “Team Krageboen” att tacka för min priviligerade livsstil. Det är helt underbart att jobba med dem!

Vi har haft bra träningar i Oslo med morgon och kvällspass. Min tränare Harald Skog sliter med att få mig uttröttad. Men det är bara så att jag råkar ha en grymt bra kondition nu och det är ju resultatet av många månaders bra träning i Spanien med 2 pass om dagen. Det är härligt att vara i god form! Jag sparrade med Geir-Inge Jörgensen igår kväll, han är också i grym form och en otroligt duktig boxare som det ger mycket av att träna med, Senare på kvällen bar det iväg på en mycket givande, ja minst sagt extraordinär, sponsormiddag. Mer om det senare..

Jag skulle helst vilja adda några bilder på våra små bebisar, de 2 schäfervalparna som tagit mitt hjärta i besittning. Jag är så såld på att vara hundägare och jag fullkomligt älskar när de galopperar fram i hallen på de tunga valptassarna när jag kommer in genom dörren. De är så proppfulla av kärlek så det är overkligt. Men de kan busa mycket också… och gärna med varann. De backar aldrig från ett syskonbråk där flickan Goldie fortfarande är Alpha över lillebrorsan Gordon. Men han börjar bita ifrån allt mer så Goldie får passa sig… Bilder på dem finns på Facebook.

Och glöm inte att köpa biljetter till Karlstadmatchen 4 sep!! Eller så får ni bänka er framför TV4 Sport som ska sända live från 20:00, det är nog så roligt att höra Paolos kommentarer i live sändning.

Ha det gött nu!

Yours,

Anna