Hej alla som fortfarande ids läsa min blogg!

Det har hänt så mycket sen jag senast skrev något här! Jag knep ett världsmästarbälte i proffsboxning, vilket var hur kul som helst i Löfbergs Lila Arena i kära gamla Karlstad. Massa kompisar kom och kollade och även min första boxningstränare Adam Thomson! Det var underbart att träffa honom innan matchen, det blev plötsligt självklart att det här skulle jag vinna! Jag tänkte starta festen med en gammal “goding-kombination” från BK25, (rak vänster, rak höger, vänster krok, rak höger). Denna kombination kallar jag för övrigt för en “BK25:are” eftersom det var Adam´s favoritkombination och den fick vi nöta varje dag..

En annan härlig händelse är att vi har flyttat till ett hus på Brännö. Ja, ni läste rätt. Vi är numera riktiga öbor. Med parkeringstillstånd i Långedrag och allt!! Det är en speciell känsla att bo på ett ställe som Brännö. Vi har ett värdshus, en affär (som stänger på lördagar kl 14:00 och håller stängt hela söndagen) och sen finns det en massa cyklar och flakmopeder. Ingen biltrafik är tillåten nämligen. Vi fick söka dispens för att flyttbilen skulle få köra på ön, och det var ju skönt att det gick att få. Saltholmen-båtarna går ungefär varje timma och tar cirka 20 minuter, vilket är helt OK. Det blir givetvis ett mycket lugnare tempo som ö-bo, förutom när man ska springa till färjan för att hinna med den, det vill säga.

Nu befinner vi oss på Gotland där jag och Danilo hjälper min mamma och styvfar att flytta in i deras “nya” hästgård. Det är ett helt fantastiskt ställe med anor från 1600-talet. De har således lämnat Värmland och Karlstad för gott.

Här kan Goldie och Gordon springa fria på ägorna och jaga varann. Goldie dominerar fortfarande och fintar sin bror med snabba steg och vändningar. Gordon tycker mest om att ligga ner och äta äpplen som en tjuren Ferdinand och har tagit till sin viktigaste uppgift att valla mig, tycker han. Bra att nån håller koll på mig!

Vi har passat på att åka på en hel del utflykter runt om på Gotland, allt från östra kustens raukar till Visbys medeltida gränder. Det finns så många guldkorn här som skall bli kul att fortsätta utforska nästa sommar. Imorgon skall vi besöka kyrkan i Lau…

Må gott!

/er Anna